ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ CRISTI ACADEMY

Κάθε χρόνο η Cristi Academy αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές και συνεργάτες του Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς.

Φέτος, συμμετέχει ως Ασημένιος Χορηγός, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει την βασική εκπαίδευση και προετοιμασία των φιναλίστ με μαθήματα κινησιοτεχνίας, φωτογραφίας και επαγγελματικής συμπεριφοράς.

Ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη της΄΄ Miss Κρήτη & Miss Κρήτη Γιανγκ 2016 ΄΄ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο ΄΄ΑΣΤΟΡΙΑ΄΄ ενώ για πρώτη φορά ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV με παρουσιαστές την Εύη Αδάμ και τον Νίκος Αναδιώτης.

Οι προετοιμασίες για την ανάδειξη της ωραιότερης κρητικοπούλας έχουν ξεκινήσει και το ταξίδι για το μεγάλο τελικό πλησιάζει.

misskriti2016_logo

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.