Η Cristi Academy είναι μια σύγχρονη εκπαιδευτική σχολή που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας, του modeling και της ομορφιάς από την δεκαετία του ’80. Έχοντας στο δυναμικό της εξειδικευμένους καθηγητές και πείρα 35 ετών, παρέχει άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε επαγγέλματα ομορφιάς.

Στη νέα μας σχολή στο Ηράκλειο Κρήτης λειτουργούν τα τμήματα:

  • Μανικιούρ/Πεντικιούρ/Ονυχοπλαστική
  • Επαγγελματικό Μακιγιάζ
  • Αισθητική/Spa/Massage
  • Massage/Αρωματοθεραπεία
  • Styling
  • Modeling

Στα εκπαιδευτικά πλαίσια της σχολής, πραγματοποιούνται εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματική αλλά και προσωπική χρήση.

Στόχος της Cristi Academy είναι η εξειδικευμένη εκπαίδευση και η προσφορά γνώσεων και εμπειρίας, στοιχεία που είναι απαραίτητα για να δημιουργήσετε με επιτυχία την καριέρα που επιθυμείτε.

Με την απόκτηση ειδικών γνώσεων και την έμπρακτη εφαρμογή τους στους τομείς των επαγγελμάτων ομορφιάς, επιδιώκουμε την ανάδειξη νέων επαγγελματιών, όπου μέσα από προσωπική και επιμελή δουλειά, θα καταφέρουν να δραστηριοποιηθούν επιτυχώς στην ειδικότητα της επιλογής τους.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στη σχολή θα αναπτύξετε δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, συνδυάζοντας τες με τη σχετική ακαδημαϊκή μελέτη και πρακτική εξάσκηση που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Οι έμπειροι καθηγητές της σχολής παρακολουθούν τις εξελίξεις, και τα προγράμματα μας μελετώνται και αναβαθμίζονται συνεχώς, προκειμένου να είναι πάντα συμβατά με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.