Συμβουλές για ένα βελούδινο πέλμα

Η άνοιξη έχει μπει και σε λίγους μήνες έρχεται το καλοκαίρι. Για πάρα πολλές γυναίκες η άνοιξη αποτελεί μια μεταβατική περίοδο καθώς προετοιμάζονται με διάφορους τρόπους να υποδεχτούν τους καλοκαιρινούς μήνες. Γυμναστήριο, δίαιτες, αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών και πολλά άλλα είναι μερικές από τις ενέργειες που κάνουμε παραμελώντας το ποιο σημαντικό: τα πέλματα! Κατά την καλοκαιρινή περίοδο τα πέλματα εκτίθενται περισσότερο καθώς τα πέδιλα, οι σαγιονάρες και πολλά ακόμα υποδήματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας με αποτέλεσμα τα πέλματα να γίνονται σκληρά. Επειδή, όμως η φροντίδα τους είναι απαραίτητη παρακάτω σας δίνουμε συμβουλές για να έχετε πάντα υγιή και απαλά πέλματα:

  • Πρέπει να εντάξετε μέσα στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα την διαδικασία του ποδόλουτρου. Τουλάχιστον, μια φορά την εβδομάδα θα αφιερώνεται μια ώρα για την περιποίηση των πελμάτων. Κατά τη διαδικασία μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και μια ελαφρόπετρα για να τρίψετε τα σκληρά σημεία.
  • Το στέγνωμα των ποδιών μετά το ντους είναι απαραίτητο καθώς η παράλειψη του συμβάλει στο πρόβλημα. Μέτα από ένα καλό στέγνωμα με την πετσέτα βάλτε μια ενυδατική κρέμα ενώ όσες έχετε μεγάλο πρόβλημα χρησιμοποιήστε βαζελίνη με λίγες σταγόνες λεμονιού.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.