Η Ομάδα μας

MARILI SOTIRAKI

Supervisor

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο.

Με μακρά διαδρομή στον τομέα των πωλήσεων και με εμπειρία στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, είναι ο άνθρωπος που επιβλέπει, καθοδηγεί και εμπνέει όλη την ομάδα της Cristi Academy.

Είναι ο άνθρωπος που υποδέχεται και ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους της σχολής μας, έχοντας επαφή με τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Με πολύ όρεξη, μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνει, συμβάλει τα μέγιστα ώστε εκπαιδευτές και σπουδαστές να είναι μία οικογένεια, η οποία κάθε χρόνο μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

STAUROULA LAMPROU

Professional Makeup Artist

Είναι επαγγελματίας makeup artist από το 2017.

Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες καλλυντικών ως Beauty Advisor αλλά και στον χώρο της τηλεόρασης σαν μακιγιέζ.

Η αγάπη της για το μακιγιάζ την οδήγησε στο να θέλει συνεχώς να εξελίσσεται και κυρίως να μεταδίδει τις γνώσεις της.

Στόχος της είναι να δημιουργήσει ολοκληρωμένους επαγγελματίες του χώρου με όρεξη, πάθος και όραμα.

TZINA ATHANASIADI

Professional Makeup Artist

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Είναι επαγγελματίας makeup artist από το 2016 και έχει εργαστεί σε καταστήματα και εταιρείες του Ηρακλείου ως σύμβουλος ομορφιάς.

Δεν σταματάει να μετεκπαιδεύεται και να εξελίσσεται συνεχώς πάνω στην μεγάλη της αγάπη, το μακιγιάζ.

Στόχος της είναι να μεταδώσει όλα αυτά που τόσα χρόνια έχει μάθει, με τον καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε οι σπουδαστές μας να μάθουν και να αγαπήσουν με τον ίδιο τρόπο το επάγγελμα αυτό.

MARIA ANASTASIA

Professional Makeup Artist

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και τα τελευταία 10 χρόνια ζει μόνιμα στο Ηράκλειο. 

Ασχολείται 12 χρόνια με τον χώρο της ομορφιάς και έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες καλλυντικών ως σύμβουλος ομορφιάς, όπως επίσης και στην παροχή υπηρεσιών ως makeup artist.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και συνεχή μετεκπαιδευτική παρακολούθηση σεμιναρίων, επιθυμεί να μεταφέρει στους σπουδαστές μας τις γνώσεις και την αγάπη της για τον κόσμο των χρωμάτων και της ομορφιάς.

RAFAHLIA PANAGIOTAKI

Professional Nail Artist

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η αγάπη της για τον χώρο της ομορφιάς και του καλλωπισμού ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, όπου και την κέρδισε ο κλάδος της αισθητικής άκρων, με τον οποίο και ασχολείται από τα 20 της χρόνια.

Έχει εργαστεί σε αρκετά studio περιποίησης άκρων ενώ έχει παρακολουθήσει πληθώρα μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων και masterclass.

Η μεγάλη εμπειρία αλλά και η αγάπη της για την τέχνη της ονυχοπλαστικής ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει τη διαδρομή της ως εκπαιδεύτρια, ώστε να μεταδώσει στις μαθήτριές της όλα όσα με κόπο έχει κατακτήσει.

ATHINA KOUTSOUMPA

Professional Nail Artist

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Ο ερχομός της στο Ηράκλειο ήταν η αφετηρία για νέες εμπειρίες προσωπικές και επαγγελματικές. Μετά από χρόνια σε άλλο κλάδο επαγγέλματος αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που ονειρευόταν και έτσι ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε για την ίδια.

Αφού τέλειωσε με επιτυχία τη σχολή της, παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια ώστε να εμπλουτίσει τις γνώσεις της. Με πείσμα, υπομονή και όρεξη για αυτό που κάνει, κατάφερε πολύ σύντομα να ξεχωρίσει στο χώρο της αισθητικής άκρων.

Έχει εργαστεί σε κέντρα αισθητικής και σε studio περιποίησης νυχιών, ενώ πλέον την έχει κερδίσει η εκπαίδευση και μεταφέρει τις γνώσεις και την αγάπη της για το επάγγελμα στους σπουδαστές μας.

ELEUTHERIA KARAFOTIA

Professional Hairdresser

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο.

Είναι πτυχιούχος Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης και φέρει στο ιστορικό της αξιοσημείωτα σεμινάρια μεγάλων brands, με αντικείμενο το χρώμα, το κούρεμα και το styling.

Έχει 13 χρόνια εμπειρίας σε δύο από τους κορυφαίους επαγγελματικούς χώρους της πόλης του Ηρακλείου ως βασικό μέλος της ομάδας αυτών, ενώ εξειδικεύεται στο νυφικό styling.

Γεμάτη όρεξη και αγάπη για την τέχνη της κομμωτικής, διοχετεύει τη γνώση της στους νέους μας σπουδαστές.

IRINI LAMBAKI

Professional Hairdresser

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο.

Είναι πτυχιούχος Ι.Ε.Κ. στην ειδικότητα Κομμωτής-Τεχνικός Περιποίησης Κόμης και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Έχει παρακολουθήσει και εξακολουθεί να παρακολουθεί σεμινάρια κουρέματος, barber, νυφικών και βραδινών χτενισμάτων, ενώ εξειδικεύεται στη βαφή και τη χρωματολογία. Ασχολείται επίσης με την ιστορία μόδας και τη φωτογραφία.

Έχει πάνω από 20 χρόνια εργασιακή εμπειρία στα κορυφαία κομμωτήρια της πόλης και από το 2007 ασχολείται με την εκπαίδευση στην ειδικότητα της κομμωτικής, όπου με όρεξη και αγάπη μεταφέρει τις γνώσεις της στους σπουδαστές της σχολής μας.

DIMITRA PARTALI

Professional Aesthetics

Είναι πτυχιούχος αισθητικός του Ανωτάτου Tεχνολογικού  Eκπαιδευτικού Iδρύματος Θεσσαλονίκης και έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων.

Έχει πάνω από 15 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε ινστιτούτα αισθητικής, ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολείται και στο χώρο της εκπαίδευσης, διδάσκοντας σε δημόσιους και σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

KATERINA PASALARI

Massage Expert

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι πτυχιούχος Β’ Αισθητικού.

Από το 2017 είναι στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία κέντρων ευεξίας (spa centers), η οποία διαχειρίζεται καταστήματα εντός μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από το 2018 ασχολείται με την εκπαίδευση διδάσκοντας τους σπουδαστές της σχολής μας στην ειδικότητα spa/massage.

NIKIFOROS KEFALOGIANNIS

Hair Cooper - Stylist

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Με οικογενειακή παράδοση στην κομμωτική τέχνη είναι από το 2012 επαγγελματίας στον χώρο του αντρικού και γυναικείου κουρέματος και στο styling.

Σπουδές και μεταπτυχιακά σεμινάρια στις μεγαλύτερες σχολές του Λονδίνου (Tony & Guy – Vidal Sassoon Αcademy), με μετεκπαιδεύσεις και κάθε χρόνο συνεχή εξάσκηση στις τελευταίες τάσεις της μόδας. 

Πρόθυμος και με πολύ όρεξη, μεταλαμπαδεύει όλες του τις γνώσεις στα νέα άτομα που ζητούν τις σωστές βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο του αντρικού κουρέματος.

MARIA CHRONIARI

Stylist​

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ έχει σπουδάσει και Fashion Styling.

Έχει εργαστεί ως freelancer stylist σε φωτογραφίσεις μόδας, στην τηλεόραση και σε αρκετές παραγωγές θεάματος, ενώ έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια μόδας.

Τα τελευταία χρόνια κάνει μαθήματα styling στο τμήμα modeling της σχολής μας, ενώ επιμελείται και το styling σε όλες τις φωτογραφίσεις για τα book των σπουδαστών μας.

TAKIS DROSSOS

Photographer

Είναι επαγγελματίας φωτογράφος από το 1995, με ποικίλες υπηρεσίες σε όλους σχεδόν τους τομείς της φωτογραφίας & της βιντεογραφίας.

Σπούδασε φωτογραφία στο Τορόντο του Καναδά και στην πορεία παρακολούθησε πολλά σεμινάρια φωτογραφίας, διαφήμισης, γραφιστικής και μάρκετινγκ.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχει επιλεγεί ως ο επίσημος φωτογράφος από τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς “Mrs Globe” του οργανισμού “WIN” το 1997 στην Ελλάδα και αρκετές φορές στην Καλιφόρνια. Έχει φωτογραφίσει μεγάλες εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και τα “Παγκρήτια Καλλιστεία”.

Η φιλοσοφία του είναι να μην επαναπαύεται ποτέ και να εκσυγχρονίζεται με τις ανάγκες του σήμερα, παρέχοντας μόνο ποιοτικές υπηρεσίες.

Είναι μέτοχος και διαχειριστής της εταιρείας «WezArt» που ασχολείται με το κομμάτι της διαφήμισης και της προβολής, καθώς και αποκλειστικός φωτογράφος του τμήματος modeling της Cristi Academy.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.