Η κατάλληλη ενυδατική κρέμα για οποιαδήποτε επιδερμίδα

Η τεράστια ποικιλία προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου που υπάρχουν στην αγορά, έχει προκαλέσει σύγχυση στις περισσότερες γυναίκες, καθώς η έλλειψη ενημέρωσης για τα προϊόντα αφήνει το μεγαλύτερο ποσοστών των γυναικών στην άγνοια, χωρίς να γνωρίζουν ποιο προϊόν είναι κατάλληλο για την δική τους επιδερμίδα. Παρακάτω, θα δούμε ποια προϊόντα είναι ιδανικά για κάθε τύπο προσώπου ώστε την επομένη φορά να γνωρίζετε ποια ενυδατική κρέμα είναι η κατάλληλη για την δική σας επιδερμίδα:

Κανονικό Δέρμα:

Ο συγκεκριμένος τύπος δέρματος θεωρείται ο ιδανικότερος καθώς εμφανίζεται πριν από την εφηβική ηλικία και είναι πολύ σπάνιο να συναντήσουμε ένα τέτοιο είδος επιδερμίδας σε έναν ενήλικα. Είναι ομοιόμορφο και φωτεινό με ΄΄ ματ ΄΄ όψη, δεν έχει κηλίδες και αποχρωματισμούς, είναι απαλό και έχει βελούδινη υφή. Η ενυδατική που για αυτό το τύπο επιδερμίδας πρέπει να περιέχει φίλτρα UV με ελαφρά λιπαρή σύνθεση. Επιπλέον, κρέμες με καταπραϋντικά συστατικά όπως αλόη, βρώμη, χαμομήλι περιέχουν ιδιαίτερα ευεργετικά αποτελέσματα.

Ξηρό Δέρμα:

Η ξηρότητα της επιδερμίδας του προσώπου οφείλεται στην έλλειψη λιπιδίων και νερού. Είναι ευερέθιστο, το χρώμα της επιδερμίδας είναι λευκό και η υφή είναι τραχεία με παρουσία πρόωρων ρυτίδων. Κύριος στόχος για την επαναφορά την επιδερμίδας είναι η αποκατάσταση της ελαστικότητας καθώς και η ενυδάτωση με μια extra κρέμα που θα περιέχει λιπαρά συστατικά όπως για παράδειγμα ωμέγα 3 ή αμυγδαλέλαιο και φυσικά την άφθονη κατανάλωση νερού.

Λιπαρό Δέρμα:

Χαρακτηρίζεται από θαμπό δέρμα που η όψη του γυαλίζει ενώ πολλές φορές παρατηρούνται μαύρα στίγματα, σπυράκια ή ουλές από την ακμή.

Προσοχή, αν σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιηθούν τα λάθος προϊόντα το δέρμα υπάρχει περίπτωση να αντιδράσει, για αυτό πρέπει να χρησιμοποιούνται ενυδατικές οι οποίες αναγράφουν «Μη Φαγεσωρογόνο» προσφέροντας ΄΄ ματ ΄΄ όψη στην επιδερμίδα και δεν περιέχουν οινόπνευμα.

Μικτό Δέρμα:

Εμφανίζει στο Τ του πρόσωπου λιπαρότητα, δηλαδή στην περιοχή της μύτης και του κούτελου, με κανονικές ή ξηρές ζώνες στο υπόλοιπο πρόσωπο. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την συγκεκριμένη επιδερμίδα είναι προϊόντα τύπου «όλα σε ένα» σε gel μορφή τα οποία προσφέρουν          ΄΄ ματ΄΄ όψη στα λιπαρά σημεία και ενυδάτωση στα ξηρά σημεία. Εάν, οι περιοχές παρουσιάζουν έντονες διαφορές, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε δυο είδη προϊόντων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε περιοχής.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.