Η Ομάδα μας

MARILI SOTIRAKI

Supervisor

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο. 
Με μακρά διαδρομή στον τομέα των πωλήσεων και με εμπειρία  στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, είναι ο άνθρωπος που επιβλέπει, καθοδηγεί και εμπνέει όλη την ομάδα της Cristi Academy.
Είναι ο άνθρωπος που υποδέχεται και ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους της σχολής έχοντας μια μοναδική επαφή με τον κάθε ένα ξεχωριστά.
Με πολύ όρεξη, μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνει, συμβάλει τα μέγιστα ώστε εκπαιδευτές και σπουδαστές να είναι μια οικογένεια, η οποία κάθε χρόνο μεγαλώνει όλο και περισσότερο. 
Ανέλαβε καθήκοντα τον Αύγουστο του 2019 και από τότε είναι η ψυχή της Cristi Academy.

MARISSA DIGENI

Professional Makeup Artist

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Η αγάπη της για την ζωγραφική ήταν η κινητήριος δύναμη για να ασχοληθεί με την τέχνη του μακιγιάζ. 
Έχει εργαστεί σε καταστήματα καλλυντικών ως σύμβουλος ομορφιάς αλλά και στον γνωστό τηλεοπτικό σταθμό CRETA. 
Από το 2018 εντάχθηκε στο δυναμικό της σχολής μας ως Makeup trainer με εξειδίκευση στο beauty, bridal και artistic makeup. 
Με τη συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων αναπτύσσει διαρκώς τις ικανότητες και τις γνώσεις της στο μακιγιάζ, ενώ έχει επιμεληθεί εξ’ολοκλήρου το βιβλίο μάθησης της σχολής μας για το τμήμα του επαγγελματικού μακιγιάζ. 
Η ψυχή της είναι η δουλειά της και βασικός της στόχος είναι η επιτυχία των μαθητών της. 

STAUROULA LAMPROU

Professional Makeup Artist

Είναι επαγγελματίας make up artist από το 2017. 
Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες καλλυντικών ως Beauty Advisor αλλά και στον χώρο της τηλεόρασης σαν μακιγιέζ!
Η αγάπη της για το μακιγιάζ την οδήγησε στο να θέλει συνεχώς να εξελίσσεται και κυρίως να μεταδίδει τις γνώσεις της!
Στόχος της να δημιουργήσει ολοκληρωμένους επαγγελματίες του χώρου με όρεξη, πάθος και όραμα!

THEODOTA VOUNATSOU

Professional Makeup Artist

Γεννήθηκε στην Καστοριά και τα τελευταία χρόνια ζει στο Ηράκλειο Κρήτης.
Αγάπησε το μακιγιάζ από την πρώτη της κιόλας επαφή και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο αυτό, δημιουργώντας το δικό της πελατολόγιο.
Το πάθος, η μετεκπαίδευση και η συνεχής εξάσκηση, συνέβαλλαν στην εξέλιξη της και έτσι βρέθηκε σύντομα να μεταδίδει τις γνώσεις της απλόχερα στους μαθητές της. 
Ως make up artist και πλέον ως make up trainer, θεωρεί πως η επιμονή και η θέληση, είναι αξίες που αν τις κατέχεις, η κορυφή της επιτυχία δεδομένη.

TZINA ATHANASIADI

Professional Makeup Artist

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. 
Είναι επαγγελματίας make up artist από το 2016 και έχει εργαστεί σε καταστήματα και εταιρείες του Ηρακλείου ως σύμβουλος ομορφιάς.
Δεν σταματάει να μετεκπαιδεύεται και να εξελίσσεται συνεχώς πάνω στην μεγάλη της αγάπη, το μακιγιάζ.
Στόχος της είναι να μεταδώσει όλα αυτά που τόσα χρόνια έχει μάθει, με τον καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε οι 
σπουδαστές μας να μάθουν και να αγαπήσουν με τον ίδιο τρόπο το επάγγελμα αυτό.

RAFAHLIA PANAGIOTAKI

Professional Nail Artist

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η αγάπη της για τον χώρο της ομορφιάς και του καλλωπισμού ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, όπου και την κέρδισε ο κλάδος της αισθητικής άκρων, με τον οποίο και ασχολείται από τα 20 της χρόνια.
Έχει εργαστεί σε αρκετά studio περιποίησης άκρων ενώ έχει παρακολουθήσει πληθώρα μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων και masterclass.
Η μεγάλη εμπειρία αλλά και η αγάπη της για την τέχνη της ονυχοπλαστικής ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει τη διαδρομή της ως εκπαιδεύτρια, ώστε να μεταδώσει στις μαθήτριές της όλα όσα με κόπο έχει κατακτήσει.

ATHINA KOUTSOUMPA

Professional Nail Artist

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Ο ερχομός της στο Ηράκλειο ήταν η αφετηρία για νέες εμπειρίες προσωπικές και επαγγελματικές. Μετά από χρόνια σε άλλο κλάδο επαγγέλματος αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που ονειρευόταν και έτσι ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε για την ίδια.
Αφού τέλειωσε με επιτυχία τη σχολή της, παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια ώστε να εμπλουτίσει τις γνώσεις της. Με πείσμα, υπομονή και όρεξη για αυτό που κάνει, κατάφερε πολύ σύντομα να ξεχωρίσει στο χώρο της αισθητικής άκρων.
Έχει εργαστεί σε κέντρα αισθητικής και σε studio περιποίησης νυχιών, ενώ πλέον την έχει κερδίσει η εκπαίδευση και μεταφέρει τις γνώσεις και την αγάπη της για το επάγγελμα στους σπουδαστές μας.

ELEUTHERIA KARAFOTIA

Professional Hairdresser

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο. Είναι πτυχιούχος Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης και φέρει στο ιστορικό της αξιοσημείωτα σεμινάρια μεγάλων brands, με αντικείμενο το χρώμα, το κούρεμα και το styling.
Έχει 12 χρόνια εμπειρίας σε δύο από τους κορυφαίους επαγγελματικούς χώρους της πόλης του Ηρακλείου, ως βασικό μέλος της ομάδας αυτών, ενώ εξειδικεύεται στο νυφικό styling. 
Φέτος, διανύοντας τη δεύτερη χρόνια της στην Cristi Academy και όντας πολλά υποσχόμενη, γεμάτη όρεξη και αγάπη για την τέχνη της κομμωτικής, είναι έτοιμη να τη διοχετεύσει στους νέους σπουδαστές μας.

DIMITRA PARTALI

Professional Aesthetics

Είναι πτυχιούχος αισθητικός του Ανωτάτου τεχνολογικού  εκπαιδευτικού ιδρύματος Θεσσαλονίκης και έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων. 
Έχει 14 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε εργαστήρια αισθητικής και τα τελευταία 2 χρόνια απασχολείται και στον χώρο της εκπαίδευσης σε δημόσιους και σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς.
Φέτος, είναι ο δεύτερος χρόνος συνεργασίας με το δικό μας εκπαιδευτικό κέντρο.

KATERINA PASALARI

Massage Expert

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι πτυχιούχος Β’ Αισθητικού.
Από το 2017 είναι στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία κέντρων ευεξίας (spa centers) που διαχειρίζεται καταστήματα, εντός μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. ενώ από το 2018 απασχολείται στον χώρο της εκπαίδευσης σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς.
Φέτος είναι ο τρίτος χρόνος συνεργασίας με το δικό μας εκπαιδευτικό κέντρο.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.