Λάδι καρύδας

Για να απαλλαχθείτε από την πιτυρίδα και την ξηροδερμία στάξτε μερικές σταγόνες στο δέρμα σας πριν από το λούσιμο.

Για φυσικό και αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ αναμείξτε λάδι καρύδας με ελαιόλαδο και απλώστε το στο πρόσωπό σας. Περιμένετε για λίγη ώρα και στη συνέχεια ξεβγάλετε με άφθονο νερό.

Για φυσική μάσκα προσώπου ανακατέψτε λάδι καρύδας και μέλι και εφαρμόστε στο πρόσωπο σας για είκοσι λεπτά. Στη συνέχεια, ξεβγάλετε με χλιαρό νερό .

Επιπλέον, το λάδι καρύδας βοηθά στην ενυδάτωση του σώματος και στην εξαφάνιση της ξηροδερμίας. Εφαρμόστε μερικές σταγόνες στο σημείο που έχετε ξηροδερμία και κάντε μασάζ. Η διαφορά θα είναι εμφανής μετά το τέλος της διαδικασίας και το δέρμα σας θα είναι πολύ μαλακό.

Βάλτε μερικές σταγόνες στη κατάψυξη και την επόμενη φορά που τα χείλη σας σκάσουν χρησιμοποιήστε το για να τα ενυδατώσετε.

Μέσα σε λίγο λάδι καρύδας πρόσθεσε μερικές σταγόνες αιθέρια έλαια και στη συνέχεια ζεστάνετε για λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων. Έπειτα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως λάδι μασάζ.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.