Μειώστε τη λιπαρότητα του δέρματος με απλούς τρόπους

Το λιπαρό δέρμα είναι το πιο δύσκολο δέρμα που μπορεί να έχει μια γυναικά. Η γυαλάδα καθώς και η λιπαρή υφή που έχει η επιδερμίδα, λειτουργούν αρνητικά τόσο στο καλλωπισμό του προσώπου όσο και στην διάθεση. Εάν λοιπόν, έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να αντιμετωπίσετε την λιπαρότητα και να βελτιώσετε την επιδερμίδας σας αλλά δεν τα έχετε καταφέρει, εφαρμόστε τους παρακάτω τρόπους και θα παρατηρήσετε θεαματικά αποτελέσματα.

 1. Μπορεί να θεωρείται ότι το πρόσωπο σας είναι πιο καθαρό, εάν το πλένετε πολύ συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά είναι ένας από τους χειρότερους τρόπους για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό καθαριστικό προσώπου για λιπαρή επιδερμίδα με βάση το gel μια με δυο φορές την ημέρα.
 2. Τα χεριά σας κατά την διάρκεια της ημέρας, έρχονται σε επαφή με πολλά βακτήρια. Για αυτό θα ήταν προτιμότερο να μην αγγίζετε την επιδερμίδα με τα χέρια σας, γιατί τα βακτήρια εισχωρούν μέσα στους πόρους επιδεινώνοντας την κατάσταση ενώ παράλληλα μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και ακμή.
 3. Η επιλογή των καλλυντικών για ένα λιπαρό δέρμα είναι πολύ σημαντική καθώς πρέπει να γνωρίζετε τι προϊόντα μπορείτε να εφαρμόσετε στο πρόσωπο σας. Επιπλέον, για λιπαρές επιδερμίδες το ιδανικότερο μακιγιάζ είναι εκείνο που δεν περιέχει έλαια.
 4. Χρησιμοποιήστε καθημερινά μια ενυδατική κρέμα για το τύπο του δέρματος σας, έτσι ώστε με αυτόν τον τρόπο να καταπολεμήσετε το πρόβλημα σας.
 5. Κάνοντας 1 με 2 φορές την εβδομάδα απολέπιση καθαρίζετε σε βάθος τους πόρους σας από τα βακτηρίδια καθώς και από τα νεκρά κύτταρα.
 6. Τέλος, μερικές διατροφικές αλλαγές θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της λιπαρής επιδερμίδας σας. Εντάξτε στην διατροφή σας τροφές που έχουν αντιοξειδωτικά όπως σπανάκι, βατόμουρα καθώς επίσης και τροφές που είναι πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως ο σολομός.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
 • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
 • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

 • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
 • αύξηση της κερδοφορίας της
 • ενίσχυση της εξωστρέφειας
 • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
 • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.