Μολύβι χειλιών

Το μολύβι χειλιών κάνει το αποτέλεσμα πιο ολοκληρωμένο και σταθερό. Πότε και πως όμως πρέπει να το εφαρμόζουμε? Παρακάτω, θα δούμε σε ποιες περιπτώσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μολυβί χειλιών δίνοντας ζωντάνια στα χείλη σας:

 • Για λεπτά χείλη το μολύβι χειλιών θεωρείται απαραίτητο καθώς η εφαρμογή του μολυβιού επάνω στο περίγραμμα θα σας δώσει μια αίσθηση όγκου κάνοντας τα χείλια σας να φαίνονται γεμάτα και καλοσχηματισμένα.
 • Σε περίπτωση που το κραγιόν σας είναι αρκετά αραιό και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να φύγει από τη θέση του θα ακολουθήσετε τέσσερα μικρά βήματα που θα σας λύσουν το πρόβλημα σας: 1) Θα περάσετε το χείλη σας με λίγο concealer, στη συνέχεια 2) θα σχηματίσετε το περίγραμμα με ένα μολύβι σε γήινη απόχρωση έπειτα 3) περάστε με ένα χοντρό πινέλο λίγη ποσότητα διαφανής πούδρας και τέλος 4) εφαρμόστε το κραγιόν σας
 • Αν επιθυμείτε το χρώμα σας να παραμείνει αναλλοίωτο χρησιμοποιήστε το μολύβι των χειλιών σας όχι μόνο για το περίγραμμα αλλά και για το γέμισμα. Χρησιμοποίησε μια απόχρωση παρόμοια με το χρώμα του κραγιόν σου σε όλο το μήκος των χειλιών έπειτα βάλε λίγη διαφανή πούδρα και ολοκλήρωσε τη διαδικασία με την εφαρμογή του κραγιόν σου
 • Τα μολύβια των χειλιών έχουν πάρει τη θέση των ματ κραγιόν προσφέροντας κάποιες φορές καλύτερο αποτέλεσμα. Στην περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο μολύβι θα επιλέξετε ένα μαλακό που θα σας βοηθήσει να γεμίσετε εύκολα τα χείλη σας. Τέλος, εάν νιώθετε ξηρότητα περάστε από πάνω λίγο βαζελίνη ή διάφανο lip gloss

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
 • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
 • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

 • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
 • αύξηση της κερδοφορίας της
 • ενίσχυση της εξωστρέφειας
 • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
 • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.