Όμορφο και λαμπερό βλέμμα

Με τον τακτικό καθαρισμό (πρωί και βράδυ) δεν απομακρύνουμε μόνο τα υπολείμματα των καλλυντικών και των ψιμυθίων, αλλά και το σμήγμα, τη λιπαρότητα, τον ιδρώτα και τα νεκρά κύτταρα. Έτσι απελευθερώνουμε την είσοδο των πόρων, ώστε να αποτρέψουμε τον εγκλωβισμό των μικροβίων εντός του πόρου και τον πολλαπλασιασμό τους. Ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας μας είναι εξίσου σημαντικός και απαραίτητος, όπως ακριβώς και το βούρτσισμα των δοντιών.

Το νερό δεν είναι σε θέση να διαλύσει τη λιπαρότητα και το σμήγμα του δέρματος. Γι’αυτό είναι προτιμότερο να ξεκινάμε το ντεμακιγιάζ με λιπόφιλες ουσίες, που ουσιαστικά δρουν λιπο-διαλυτικά, όπως στην περίπτωση του γαλακτώματος και να συνεχίζουμε με τον τακτικό καθαρισμό του προσώπου.

Στο τέλος κάθε καθαρισμού και πριν την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας είναι απαραίτητα τα ειδικά νερά ή τόνικ καθαρισμού, τα οποία επιταχύνουν την επαναφορά του όξινου pH της επιδερμίδας, δημιουργώντας έτσι τον προστατευτικό όξινο μανδύα.

Παρόμοια δράση έχουν και τα σπρέι με ιαματικό νερό, που είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Για τα ευαίσθητα ή ξηρά δέρματα προτιμήστε νερό ή τόνικ χωρίς αλκοόλ, ώστε να αποφευχθεί το ερύθημα και ο ερεθισμός.
Για τον καθαρισμό του ώριμου δέρματος είναι κατάλληλες οι κρέμες καθαρισμού εμπλουτισμένες με πολύτιμα φυτικά έλαια όπως jojoba, σόγια ή αμυγδαλέλαιο.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.