Πολύτιμες συμβολές ομορφιάς

Παρακάτω, σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς που θα βοηθήσουν πολύ την καθημερινότητα σας:

  1. Σε περίπτωση που τα μολύβια των ματιών και των χειλιών που χρησιμοποιείται είναι πολύ μαλακά, μπορείτε να τα βάλετε στο ψυγείο για μια ώρα περίπου και μετά να τα ξύσετε. Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσει η μύτη τους.
  2. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του ρουζ, κάντε μικρές κυκλικές κινήσεις στριφογυρίζοντας το πινέλο σας από τα ζυγωματικά έως τις ρίζες το μαλλιών. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει καθώς θα είναι σαν από αερογράφο.
  3. Εάν έχετε βάψει τα νύχια σας με απλό βερνίκι και θέλετε να στεγνώσει γρήγορα, βουτήξτε τα χέρια σας σε ένα μπολ με παγωμένο νερό.
  4. Εάν δεν έχετε το κατάλληλο μολύβι χειλιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση για το κραγιόν σας μια σκιά που θα του ταιριάζει.
  5. Μόλις τελειώσετε το ντους, τοποθετείστε στα βρεγμένα σας χέρια και πόδια λάδι σώματος και μετά σκουπίστε απαλά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα σας να είναι λεία καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  6. Για να έχετε μαλλιά με περισσότερο όγκο, μόλις στεγνώσετε τα μαλλιά σας γυρίστε τα ανάποδα και πιάστε τα όλα στην κορυφή του κεφαλιού με ένα κλάμερ και αφήστε τα αρκετή ώρα. Μόλις, βγάλετε το κλάμερ τα μαλλιά σας θα έχουν αποκτήσει όγκο.
  7. Για να αποφύγετε το σπάσιμο της τρίχας, μην στεγνώνετε τα μαλλιά σας με τις κλασσικές πετσέτες αλλά με ένα μακό μπλουζάκι που δεν χρησιμοποιείται. Μετά από καιρό θα δείτε λιγότερο σπάσιμο της τρίχας.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.