Σεμινάριο masterclass & workshop με την Άννα Μπαλαντίνου στις 04/02

Άλλο ένα σεμινάριο masterclass & workshop με τη μοναδική Άννα Μπαλαντίνου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου στην Cristi Academy στο Ηράκλειο!

Περιλαμβάνει: 2 looks & 1 πρακτική

1.Flawless bride
Βήμα βήμα θα δημιουργήσουμε παρέα ένα δροσερό και φρέσκο νυφικό μακιγιάζ!
Το πιο αλαβάστρινο μακιγιάζ με άρτια τεχνική δουλεύοντας διάφορες υφές για να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονος διαχρονικό αποτέλεσμα!
Σωστή βάση με διάρκεια για να αντέξει μέχρι την επόμενη μέρα!Ποιά είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξω γιε να δώσω ένταση χωρίς να κάνω υπερβολές!

2.Instagram Cut Crease
Ένα άκρως εκκεντρικό μακιγιάζ που κλέβει την προσοχή στα social!
Σωστή διαχείριση χρώματος με υγρές υφές για την πιο σωστή αποτύπωση στην φωτογραφία-βίντεο! Ένα μακιγιάζ με ιδιαίτερη και απαιτητική τεχνική, μαθαίνοντας καλύτερα τους συνδυασμούς χρωμάτων και πως να έχουμε τα πιο ομοιόμορφα σβησίματα!

✔️παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
✔️θεωρία & πρακτική εξάσκηση με την καθοδήγηση της @anna_balantinou
✔️περιορισμένες θέσεις για workshop

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.