Συμβουλές και ένα λαμπερό πρόσωπο

Πολλές φορές μια μάσκα ή μια κρέμα δεν αρκεί για να αποκτήσετε ένα λαμπερό, νεανικό και υγείες πρόσωπο. Για να έχετε ένα λείο και σφικτό δέρμα με φυσικές μεθόδου παρακάτω, σας  προτείνουμε μερικές συμβουλές για να έχετε πάντα την λάμψη στο πρόσωπό σας:

 1. Ο καθημερινός καθαρισμός αποτελεί το Α και το Ω για ένα λαμπερό δέρμα. Κάθε πρωί πριν ξεκινήσετε την διαδικασία του μακιγιάζ, καθαρίστε το πρόσωπό σας με προϊόντα καθαρισμού για να απομακρύνεται τους ρύπους και τα υπόλοιπα στοιχεία που συσσωρεύονται στους πόρους. Την διαδικασία αυτή, την επαναλαμβάνετε και το βράδυ πριν τον ύπνο.
 2. Η απολέπιση είναι σύμμαχος καθώς ανανεώνει την όψη του προσώπου, απομακρύνει το νεκρό δέρμα και όλα τα είδη των ακαθαρσιών που υπάρχουν. Παράλληλα, συνιστάται και για την απαλλαγή από τα μαύρα στίγματα. Μπορείτε να κάνετε απολέπιση μια με δυο φορές την εβδομάδα για να έχετε ένα λείο και λαμπερό πρόσωπο.
 3. Φροντίστε να ενυδατώνετε τον οργανισμός. Η ενυδάτωση βοηθάει την επιδερμίδα καθώς το νερό αυξάνει την ροή του αίματος, με αποτέλεσμα τα κύτταρα να παίρνουν περισσότερο οξυγόνο και να έχουν περισσότερη ελαστικότητα. Για ένα σφιχτό και δροσερό δέρμα μπορείτε να καταναλώνετε 6 με 8 ποτήρια νερό ημερησίως.
 4. Οι φυσικές μάσκες είναι ένας υγιεινός τρόπος να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας θρεπτικές ουσίες για αυτό είναι πολύ σημαντικές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρούτα τα οποία είναι πλούσια σε νερό και αντιοξειδωτικά καθώς γιαούρτι και ελαιόλαδο. Προσοχή! Χρησιμοποιήστε συστατικά που είναι για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συστατικά που εμπεριέχουν έλαια.
 5. Τέλος, μια ισορροπημένη διατροφή βοηθάει πρώτα από όλα την υγεία σας αλλά και τη εμφάνιση σας. Η κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα διατηρούν την επιδερμίδα του προσώπου σας σφιχτή ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τον κίνδυνο πρόωρης γήρανσης.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
 • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
 • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

 • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
 • αύξηση της κερδοφορίας της
 • ενίσχυση της εξωστρέφειας
 • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
 • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.