Συμβουλές για τη σωστή περιποίηση άκρων

Παρακάτω σας προτείνουμε μερικούς έξυπνους τρόπους για να περιποιείστε σωστά τα άκρα σας αλλά και να αποθηκεύετε σωστά τα υλικά που χρησιμοποιείτε για να μην χαλάσουν:

 1. Το πιο συνηθισμένο μέρος να φυλάσσουμε τα βερνίκια μας είναι το μπάνιο. Όμως, η υπερβολή ζέστη και η υγρασία μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα με αποτέλεσμα να χαλάσουν. Τοποθετείστε τα βερνίκια σας, σε σκιερό και δροσερό μέρος με σταθερή θερμοκρασία.
 2. Κατά την αποθήκευση φροντίστε τα βερνίκια σας να βρίσκονται σε ορθή θέση και να μην γέρνουν στο πλάι, γιατί έτσι το υγρό θα μετακινηθεί προς τα πάνω θα ξεραθεί με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το καπάκι.
 3. Πριν βάψετε τα νύχια περάστε μια βάση πριν περάσετε το βερνίκι έτσι ώστε να μην κιτρινίσουν λόγω της απόχρωσης.
 4. Για να αφαιρέσετε τις γκλίτερ αποχρώσεις και το ημιμόνιμο, τοποθετείστε σε ένα βαμβάκι λίγο ασετόν εφαρμόστε το επάνω στο νύχι και τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο.
 5. Κατά την διάρκεια της περιποίησης, φροντίστε να έχετε πάντα ένα ξυλάκι για να σπρώχνετε τα πετσάκια, μια λίμα για να διορθώνεται το σχήμα και μια ακόμη λίμα για να γυαλίζει τα νύχια.
 6. Τέλος, για να ανακινήσετε σωστά το βερνίκι σας και να ανακατευτεί καλά το περιεχόμενο, το τοποθετείτε ανάμεσα στις παλάμες σας και αρχίζετε να το μετακινείται σαν να τρίβετε τα χέρια σας.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
 • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
 • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

 • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
 • αύξηση της κερδοφορίας της
 • ενίσχυση της εξωστρέφειας
 • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
 • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.