Φροντίστε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά μετά την παράλια

Το καλοκαίρι αποτελεί συνώνυμο της παραλίας και σε κάθε ευκαιρία μια βουτιά είναι ότι καλύτερο για να αντέξουμε τις υψηλές θερμοκρασίες της πιο ζεστής εποχής του χρόνου. Όμως, πρέπει να γνωρίζουμε ότι μετά την παραλία επειδή η επιδερμίδα και τα μαλλιά μας έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά πρέπει να τα καθαρίσουμε σωστά απομακρύνοντας όλη την υγρασία. Παρακάτω, αναφέρουμε μερικούς τρόπους φροντίδας του σώματος και των μαλλιών ώστε να είναι υγιείς και μετά την παραλία:

Πρόσωπο

Μόλις επιστρέψετε από την παραλία, πλύνετε πολύ καλά το πρόσωπο σας γιατί ο συνδυασμός υπολειμμάτων αντηλιακού, αλμυρού νερού, ιδρώτα και άμμου που μπορεί να έχει κολλήσει στο πρόσωπο σας μπορεί να φράξει τους πόρους. Στην συνέχεια ενυδατώστε το πρόσωπό σας με ένα ελαφρύ λάδι.

Σώμα

Κάντε ένα δροσερό μπάνιο και χρησιμοποιώντας μια βούρτσα σώματος για να απαλλαγείτε από τα στρώματα του αντηλιακού και του ιδρώτα. Θα ήταν προτιμότερο κατά την διάρκεια του ντους να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο σαπούνι. Τέλος, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα στο ολόκληρο το σώμα σας.

Μαλλιά

Χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό σαμπουάν για να λούσετε τα μαλλιά σας ενώ αν έχετε σγουρές τρίχες δοκιμάστε λούσιμο μόνο με κοντίσιονερ, το οποίο δεν απομακρύνει τα φυσικά έλαια.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.