Αβίαστα κομψό, χωρίς πολύ styling όταν γίνει σωστό κούρεμα οριακά να μην ακουμπά του ώμους!! Ιδανικά το μήκος να φτάνει έως τα κόκαλα του πιγουνιού! Αλλλα και σε πιο messy hair υποστηρίζεται το ίδιο καλά με το κατάλληλο styling!
Κάνε ακόμη πιο ξεχωριστή την εμφάνιση σου με έντονη χωρίστρα στο πλάι που έχει κάνει ξανά την εμφάνιση της!!
Ένα tip για δυναμική εμφάνιση όταν θέλουμε έντονη φράντζα στο πλάι και κάνουμε τα μαλλιά μόνες μας είναι να χτενίσουμε με το πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα τη φράντζα μας προς την αντίθετη φορά από τη χωρίστρα μας, αυτό θα δώσει λάμψη και extra όγκο μπροστά… και κλείσε με την άλλη μεριά πίσω από το αυτί!
Αν επιθυμείς να το φορέσεις με μπούκλες κανένα πρόβλημα!!! Απλά μην τις λυπηθείς, βούρτσισε τις!! Ναι ναι βούρτσισε τις!!
Αν τώρα δεν είσαι πολύ fan της Barbie και σου άρεσε περισσότερο η “Cindy”, okkk μπορείς να υιοθετήσεις hairstyle της Cindy Crawford με πιο μεσαίου μήκους μαλλιά σκουρότερη παλέτα αποχρώσεων και πάλι πίσω στα 90s με ίδιες πινελιές στο styling της μεγάλης φράντζας!!!
Hair expert: Ελευθερία Καραφωτιά
Instagram account: Eleftheria_karafotia90
