Μασάζ προσώπου

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την καινούργια χρονιά και οι προετοιμασίες για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Έχουμε βρει τι θα φορέσουμε, έχουμε περιποιηθεί τα άκρα μας και έχουμε βρει και το ιδανικό μακιγιάζ για να εντυπωσιάσουμε με την παρουσία μας αλλά και για να μας βρει ο καινούργιος χρόνος όμορφες και λαμπερές. Όμως, δεν φτάνει μόνο αυτό!! Το πρόσωπο μας ταλαιπωρείται σε καθημερινή βάση και χρειάζεται λίγη περισσότερη φροντίδα για να λάμψει ξανά. Αφιερώστε ελάχιστα λεπτά από το χρόνο σας κατά τη διάρκεια της μέρας και κάντε μασάζ στο πρόσωπο σας βοηθώντας ιδιαίτερα την επιδερμίδα σας . Το μασάζ θα σας αναζωογονήσει και θα χαρίσει λάμψη ξανά στο πρόσωπο σας.

Μασάζ προσώπου και πώς να το κάνεις σωστά:

Το μασάζ τονώνει τη κυκλοφορία του αίματος και επιτυγχάνει υγιής λάμψη στο δέρμα ενώ παράλληλα κατά τη διάρκεια του μασάζ, αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα με την επιδερμίδα σας να ανανεώνεται και να γίνεται πι λαμπερή. Επιπλέον, με το μασάζ οι μυς του σώματος χαλαρώνουνε και αυτό βοηθάει τις γυναίκες που έχουν  έντονο στρες και σχηματίζουν ρυτίδες στο μέτωπο και το μεσόφριο ή τις καπνίστριες που εμφανίζουν έντονες γραμμές στο στόμα, το πηγούνι και τα χείλη.

Θα ξεκινήσετε από το στήθος και ακολουθήστε ανοδική πορεία. Ακουμπήστε τη παλάμη σας στην επιδερμίδα και ξεκινήστε να πραγματοποιείτε κυκλικές κινήσεις με ανοδική φορά χωρίς να χάνετε την επαφή σας με το δέρμα. Προχωρήστε στα σημεία γύρω από τα αυτιά, στο πηγούνι, γύρω από το στόμα και στα μάγουλα. Στη συνέχεια, κλείστε τα μάτια σας και κάντε ένα ελαφρύ μασάζ στα καπάκια των βλεφάρων, ανάμεσα στα φρύδια και κατά μήκος του μετώπου. Κάντε μεγάλους ή μικρούς κύκλους προς τα πάνω και προσπαθήστε να ασκήσετε ελαφριά πίεση και να μην απομακρύνεται το χέρι σας από κάθε σημείο προτού να περάσει ένα λεπτό. Για περισσότερη φρεσκάδα ιδανικά είναι και τα μικρά χτυπήματα στα μήλα. Η ιδανική ώρα για το μασάζ είναι το βράδυ που σίγουρα θα έχετε περισσότερο χρόνο τη διάθεση σας. Όσο περισσότερη ώρα διαθέσετε τόσο πιο ορατά θα είναι τα αποτελέσματα, αφού το μασάζ ενισχύει και την δράση των αντιγηραντικών και ενυδατικών προϊόντων.

Τι προϊόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του μασάζ?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα καθημερινής περιποίησης όπως για παράδειγμα από το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ και καθαρισμού μέχρι τον όρο εντατικής φροντίδας ή τις κρέμες ενυδάτωσης και θρέψης.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.