Πως κάνουμε σωστό ντεμακιγιάζ

Η σωστή αφαίρεση του μακιγιάζ στο τέλος της ημέρας είναι απαραίτητη, γιατί θα απομακρύνετε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσατε με αποτέλεσμα το πρόσωπο σας να αναζωογονηθεί και να αναπνεύσει. Παρακάτω, σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές ντεμακιγιάζ για κάθε τύπο δέρματος.

  • Τα γαλακτώματα έχουν κρεμώδη και πλούσια υφή, απλώνονται επάνω στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις και αφαιρούνται με βαμβάκι. Μετά το καθαρισμό χρησιμοποιήστε μια τονωτική λοσιόν ή άφθονο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν κατάλοιπα από το γαλάκτωμα. Είναι ιδανικά για κανονικές – ξερές επιδερμίδες
  • Τα αφρίζοντα καθαριστικά βρίσκονται σε μορφή τζελ ή αφρού και απλώνονται απευθείας στο δέρμα ενώ αφαιρούνται με άφθονο νερό. Τα συγκεκριμένα καθαριστικά είναι ιδανικά γα κανονικές – μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες
  • Τα διαλύματα καθαρισμού είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες και είναι διάφανα σαν νερό χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα ή κάποια χρωστική ουσία. Η χρήση του είναι πολύ απλή: Τοποθετείτε σε ένα βαμβάκι από το νερό καθαρισμού και αρχίστε να καθαρίζεται το πρόσωπο αλλά και τα μάτια μέχρι το βαμβάκι να είναι τελείως καθαρό
  • Τέλος, τα μαντηλάκια καθαρισμού μπορείτε να τα βρείτε για όλους τους τύπους δέρματος, είναι αποτελεσματικά και αποτελούν την εύκολη λύση για ένα γρήγορο ντεμακιγιάζ. Προσοχή όμως, δεν αποτελούν μόνιμη επιλογή για το καθαρισμό προσώπου διότι δεν καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.