Κόκκινο κραγιόν: Το σύμβολο της θηλυκότητας

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες σκεφτόμαστε το μακιγιάζ που θέλουμε να κάνουμε ώστε να δείχνουμε  λαμπερές και εντυπωσιακές τις μέρες των εορτών.  Η λάμψη των ημερών επιβάλει  ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ  με το κόκκινο κραγιόν να αποτελεί τον πρωταγωνιστή για τις μέρες αυτές.  Από την αρχαία Αίγυπτο μέχρι και σήμερα το κόκκινο κραγιόν αποτελεί το σύμβολο της θηλυκότητας για μια γυναίκα χαρίζοντας της μια ξεχωριστή μοναδικότητα. Το κύριο θέμα όμως, είναι πως θα συνδυάσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ  με το ιδιαίτερο αλλά αγαπημένο μας χρώμα χωρίς να φαίνεται ψεύτικο. Παρακάτω, θα σας προτείνουμε μερικά tips για να φορέσετε σωστά το αγαπημένο σας  κραγιόν:

  • Για ένα φυσικό και εύκολο μακιγιάζ με έντονα κόκκινα χείλη χρησιμοποιήστε μια ματ ανοιχτόχρωμη ή ουδέτερη σκιά ματιών στο άνω βλέφαρο και 1-2 στρώσεις μάσκαρα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πάνω χείλος χρυσό ή ασημί μολύβι κάνοντας το περίγραμμα στο σημείο που τα χείλη σας κάνουν την καρδιά.
  • Για ένα κλασσικό μακιγιάζ κάνετε ότι και στο φυσικό μόνο που εδώ μπορείτε να προσθέσετε μια ουδέτερη shimmer σκιά ματιών ή μια σκιά που να ιριδίζει. Σε περίπτωση που θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο μπορείτε να βάλετε χρυσή σκιά και eyeliner στην ρίζα των βλεφάρων, ματ κραγιόν, μάσκαρα και είστε έτοιμες!
  • Για εκείνες που δεν τολμούν να φορέσουν κόκκινο κραγιόν έχουμε τη λύση. Επιλέξτε μια απαλή απόχρωση του κόκκινου και στη συνέχεια συνδυάστε το με ένα lip gloss για λάμψη. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε μια ουδέτερη ματ σκιά ματιών σε καφέ αποχρώσεις και μια στρώση μάσκαρα.
  • Για ένα έντονο και εντυπωσιακό μακιγιάζ οφείλουμε να σας πούμε ότι το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει με το smokey eyes αλλά όχι το πολύ έντονο. Επιλέξτε, καφέ ή γκρι σκιά ματιών και σβησμένο περίγραμμα με μια στρώση μάσκαρα.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.