Τι επιπτώσεις έχουμε εάν δεν αφαιρέσουμε το μακιγιάζ

Αρκετές είναι οι φορές που φτάνοντας στο σπίτι νιώθετε τόσο κουρασμένες και το μόνο που θέλετε είναι να πάτε αμέσως για ύπνο χωρίς να μπείτε στην διαδικασία να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας;  Ακόμη και μια φορά να αμελήσετε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας οι επιπτώσεις που θα υπάρξουν θα είναι μεγάλες και αυτό γιατί κατά την διάρκεια του ύπνου η επιδερμίδα ανανεώνεται.

Η παχύρευστη στρώση του make up απορροφά τις ρυπαντικές ουσίες και τα βακτήρια που υπάρχουν στους εξωτερικούς χώρους εμποδίζοντας την επιδερμίδα να αναγεννηθεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του κολλαγόνου η οποία οδηγεί στην εμφάνιση ρυτίδων και  ακμής.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό είναι πριν κοιμηθείτε να αφαιρείται το κραγιόν για να μην σκάσουν τα χείλη σας. Επίσης, μπορείτε με την αφαίρεση να βάλετε λιποζαν για ενυδάτωση.

Τέλος, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ είναι πριν κοιμηθείτε να αφαιρείται την μάσκαρα. Ο λόγος είναι ότι η μάσκαρα εμποδίζει τους θύλακες από τις βλεφαρίδες και εκτός από ενοχλήσεις μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο στα μάτια ενώ κάνει εύθραυστες τις βλεφαρίδες.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.