Το φθινόπωρο έρχεται, το μακιγιάζ αλλάζει

Το Φθινόπωρο έρχεται και μαζί του φέρνει και την αλλαγή στην παλέτα χρωμάτων του καθημερινού μακιγιάζ. Τα χρώματα του καλοκαιριού δίνουν τη σκυτάλη σε σκούρες αποχρώσεις ιδανικές για τις φθινοπωρινές μέρες, που θα μας προετοιμάσουν για την καιρική αλλαγή που θα ακολουθήσει.
Οφείλουμε λοιπόν, να προσαρμόσουμε το μακιγιάζ μας στις νέες αυτές απαιτήσεις εύκολα με ελάχιστα βήματα:

Διατηρήστε την καλοκαιρινή σας λάμψη
Για να διατηρήσετε αυτή την εικόνα υπάρχει ένα μικρό και απλό μυστικό. Αντικαταστήστε το ματ foundation που χρησιμοποιούσατε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με ένα νέο, με πιο πλούσια και δροσερή σύσταση.

Το βλέμμα που μαγνητίζει
Για να είναι κομψά και προκλητικά τα «smokey» μάτια σας, θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην πλούσια γκάμα αποχρώσεων που ταιριάζουν στο φθινοπωρινό mood.
Αντικαταστήστε τις καλοκαιρινές σας σκιές, που ήταν σε αποχρώσεις μπρονζέ, γκρι ή δαμασκηνί με νέες, που θα δώσουν στο βλέμμα σας την εικόνα ενός πιο προκλητικού σπινθηρίσματος.
Πειραματιστείτε με πιο σκούρες σκιές και eyeliner, όπως ένα μυστηριώδες violet, ένα καφέ σκούρο ή ένα βαθύ πράσινο-λαδί.

Μήπως αντιπαθείτε την μάσκαρα;
Σε αυτή τη περίπτωση, χρειάζεται να καταφύγετε στη λύση που λέγεται «πρόσθετες βλεφαρίδες». Μπορεί η διαδικασία, συγκριτικά με την τοποθέτηση της μάσκαρα να είναι πιο κουραστική αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

Ένταση στα χείλη
Αντικαταστήστε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό κραγιόν μ’ ένα νέο, λίγο πιο σκούρο, για να δώστε στα χείλη σας μια εικόνα πιο πλούσια και έντονη.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχειρησιακο πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ" 2014-2020

Η επιχείρηση CRETAN ART PRODUCTIONS ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κρήτης εντάχθηκε στη δράση «Ψηφιακή Αναβάθμιση ΜΜΕ Περιφέρειας Κρήτης».  Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών ΤΠΕ με σκοπό την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής ΤΠΕ ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 9.947,18  € εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο 100% της επένδυσης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ
  • Προμήθεια εφαρμογών γραφείου, ανάπτυξη ιστοσελίδας, κ.α.
  • Άλλες Ψηφιακές Υπηρεσίες (ψηφιακή διαφήμιση, κ.α.)

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της
  • αύξηση της κερδοφορίας της
  • ενίσχυση της εξωστρέφειας
  • ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
  • δημιουργία / διατήρηση ποιοτικών θέσεων εργασίας

Με τη συμβολή του ΕΠ Κρήτη 2014-2020 ενισχύθηκε η επιχείρηση αποφέροντας οφέλη στην ανταγωνιστικότητα της χώρας καθώς και στην τοπική οικονομία.